Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" розписали безгольову нічию з "Чорноморцем"

Безгольовою нічиєю завершився перший матч "Карпат" у весняній частині сезону, - львівська команда на виїзді зустрічалася з одеським "Чорноморцем".

У стартовому складі львів’ян знайшлося місце відразу для трьох новачків, які поповнили клубний ростер у зимове міжсезоння. На позиці опорника діяв новобранець «зелено-білих» Євген Неплях. В атаці також не обійшлося без нових імен – Гегам Кадимян дебютував у футболці «Карпат», а Ґуставо Бланко-Лещук зіграв свій перший поєдинок в Лізі Парі-Матч. Господарі в старті випустили чотирьох новачків: Азацького, Хобленка, Татаркова і Матеуса, пише офіційний сайт львівської команди.

Вже на третій хвилині матчу Владислав Кабаєв потурбував Романа Мисака, який в падінні перевів м’яч на кутовий після удару одесита. Через декілька хвилин воротар «Карпат» знову виступив у ролі героя епізоду. Кирило Ковалець пройшов по центру і пробив – Мисак в падінні відбив удар «моряка».

На 15-й хвилині перший момент виник у гостей. Павло Ксьонз заробив штрафний удар, який взявся виконувати Неплях. Новачок львів’ян у рамку не влучив, проте м’яч приземлився на сітці воріт Дмитра Безрука. Минуло п’ять хвилин і «зелено-білі» цікавіше розіграли штрафний – Артур Карноза навісив на дальню штангу, де знаходився Андрій Гітченко. Захисник пробивав зльоту, але його постріл було заблоковано.  

В середині тайму «Карпати» заволоділи ініціативою і не дозволяли суперникам контролювати м’яч. Гравці «Чорноморця» вимушені були фолити, адже не завжди встигали за швидкими Карнозою, Ксьонзом і Кадимяном. Навіс від Артура після чергового стандарту замикали Пластун і Бланко-Лещук. Аргентинець виграв боротьбу у штрафному майданчику і пробив впритул зі штангою. 

В другому таймі «леви» продовжували атакувати і володіти перевагою. Черговий удар Карнози пройшов поруч зі штангою, а чимала кількість стандартів створювала напругу біля воріт Безрука. На 64-й хвилині «Чорноморець» відповів дуже небезпечним штрафним Ковальця. Кирило виконав навіс на дальню штангу, де Артему Філімонову не вистачило зовсім трохи для того, аби підправити м’яч у ворота. 

Ще ближчим до гола був Бланко-Лещук, який чудово обрав позицію і без опіки пробивав головою після подачі з кутового від Карнози. Безрук ворота загубив, але аргентинець у рамку не влучив. Свій шанс «Чорноморець» змарнував через декілька хвилин. Татарков вивів на удар Хобленка, однак Олексієві не вдалося належним чином завдати удару.

І все ж найкращий момент не використав Амбросій Чачуа. Півзахисник тільки-но з’явився на полі і впритул розстрілював воротаря після заблокованого пострілу Ксьонза. М’яч банально зрізався з ноги у карпатівця. 

Наприкінці матчу тренерський штаб гостей кинув у бій четвертого новачка – Окечукву Габріеля, однак нігерієць реальних нагод для взяття воріт не мав. Завершальні хвилини зустрічі пройшли у боротьбі у центрі поля. Втілити перевагу, якою володіли «Карпати» протягом більшої частини матчу у забиті голи їм не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ