Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» та «Динамо» розсудить Олександр Омельченко

Комітет арбітрів ФФУ на своєму офіційному сайті опублікував суддівські призначення на матчі 18 туру УПЛ. Поєдинок «Карпат» та «Динамо» судитиме бригада арбітрів на чолі з Олександром Омельченком.

Олександр Омельченко (зріст – 193 см, вага – 88 кг) народився 20-го грудня 1987 року. Проживає в Слов’янську. Має вищу освіту – закінчив Слов’янський державний педагогічний університет.

З 2004 року обслуговував регіональні змагання, а з 2006 року почав судити матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. У 2007–2015 роках працював на поєдинках Другої ліги чемпіонату України, а 2016–2018 – Першої. З 2018 року обслуговує матчі Прем’єр-ліги.

Зазначимо, що в суботу відбудеться перший поєдинок «Карпат», в якому Олександр Омельченко виконуватиме функції головного арбітра.

У суботу, Олександру Омельченку на лінії допомагатимуть асистенти Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Семен Шлончак (Черкаси). Функції четвертого арбітра виконуватиме Дмитро Кривушкін (Харків). Спострерігачем арбітражу призначений Віталій Годулян (Одеса). Делегат ФФУ – Степан Понайда (Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ