Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ʺКарпатиʺ U-21 зіграли в нічию (0:0) з луцьким ʺВотрансомʺ

Молодіжна команда ʺКарпатиʺ U-21 провела свій другий спаринг, цього разу вони зустрічалися з луцькою командою ʺВотрансʺ, - повідомляє Інформаційний центр ФК ʺКарпатиʺ.

На товариський матч старший тренер ʺКарпатʺ U-21 Любомир Вовчук виставив такий склад: Артим (Ющишин), Харжевський (Даніловський), Векляк, Авраменко, Степанчук (гравець на перегляді), Панчишин (Лень), Сільченко, Рудюк, Руніч (Стень), Притула (Бей), Гірний (Кудь). 

У першій половині зустрічі ʺзелено-біліʺ контролювали хід гри. Карпатівці мали кілька моментів, аби відкрити рахунок. Чудову нагоду відзначитись мав Максим Гірний. Після точного прострілу Василя Руніча у штрафний майданчик, центральний нападник ʺлевівʺ потужним ударом спрямував круглого прямо у руки голкіпера суперника. Також відкрити рахунок могли й Володимир Рудюк, Любомир Степанчук та Остап Притула, але, на жаль, їх підвела реалізація. Лучани теж створили кілька небезпечних моментів у штрафному майданчику ʺКарпатʺ. Проте на виході добре зіграв голкіпер ʺлевівʺ. Відтак, команди пішли на перерву без забитих м’ячів. 

По перерві гра проходила за сценарієм ʺКарпатʺ, а події на полі розвивалися переважно на половині поля луцької команди. Першим забивати міг той самий Максим Гірний, який не скортистався схожим моментом. Лучани часто припускалися помилок у захисті. Згодом з меж карного пробивав Остап Притула, проте не влучив у ворота. Пізніше Віталій Сільченко взявся пробивати штрафний, але теж зробив це не точно. Загалом другий тайм пройшов за переваги карпатівців, проте забити все ж їм не вдалося. Тож матч завершився безгольовою нічиєю.

ФК ʺКарпатиʺ


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ