Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" у товариському матчі обіграли грузинське "Торпедо"

Львівські «Карпати» на тренувальних зборах у Туреччині обіграли грузинське «Торпедо» у товариському матчі.

Спаринг проти грузинів мав усі шанси не відбутися. Власне, посеред дня його і скасували – через проливні дощі усі поля «закривалися». Однак, зважаючи на те, що і «Торпедо», і «Карпати» були готові до гри і прагнули вийти на поле, щоб не псувати графік зборів, усі питання вдалося залагодити.

Під світло прожекторів на поле вийшли: Пеньков, Мегреміч, Папа, Сандохадзе, Мякушко, Гуцуляк, Кльоц, Онгла, Швед, Дебелко та Ді Франко.

Грузинська команда, яка стала бронзовим призером минулого чемпіонату і зараз готується вибороти суперкубок своєї країни, перемагала в попередніх матчах на зборах, при чому робила це доволі легко. Зіграність «Торпедо» ставала їхнім головним козирем: гравці дуже добре відчували один одного, що й приносило результат.

Але «Карпати» дуже швидко повели в рахунку. Мар'ян Швед класно виконав штрафний, що був призначений поблизу карної зони. Кіпер кутаїсців лише поглядом провів м’яча... Десь цей гол психологічно додав впевненості карпатівцям, які пристосувалися до важкого поля та безперервного дощу. І невдовзі підопічні Фабрі Гонсалеса забили вдруге. Ді Франко проявив найкращі якості, коли поблизу штрафного суперника відібрав м’яча в необачного захисника і запустив Шведа у відрив від оборонців. Мар'ян нічого не вигадував, а низом пробив в один дотик у дальній кут.

По перерві карпатівці продовжували атакувати і забили знову. Гуцуляк вдало зайняв позицію і зреагував на відскок м’яча. Олексій сильно прострілив, а Понде, який відірвався від захисників, переправив круглого у сітку – 3:0.

У цьому матчі Фабрі Гонсалес дав можливість проявити себе й іншим виконавцям. Окрім вже згадуваного Понде, на поле виходили Задерейко, Бусько, Ковтун, Авраменко, Слива, Толочко, Вербний, Варгас та Бедойя.

Спаринг. «Карпати» – «Торпедо» (Грузія) – 3:0

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ