Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» в товариському матчі обіграли азербайджанський клуб «Кешля»

Львівські «Карпати» у товариському матчі обіграли азербайджанський клуб «Кешля».

Якісна підготовка «зелено-білих» до сезону показала себе у грі проти «Кешлі» з Баку. Граючи двома складами команда зі Львова продемонструвала швидкісні атаки, агресивну оборону, забила два м’ячі та загалом залишила по собі дуже позитивні враження.

На свій перший матч «Карпати» вийшли в такому складі: Мисак, Стасишин, Мірошніченко, Лобай, Лебеденко, Кльоц, Вербний, Худоб’як, Ткачук, Ді Франко, Дебелко.

На старті поєдинку особливо виділялися фланги львів’ян, де Назар Стасишин та Орест Лебеденко часто підключалися до атак «зелено-білих». Перший небезпечний момент «леви» створили після стандарту: Худоб’як сильно пробив, але м’яч полетів вище поперечини. За кілька хвилин Ігор знову був близьким, аби забити перший гол «Карпат» у 2018-му році. Ді Франко класною передачею виводив Ігоря на вигідну позицію, та в останню мить азербайджанці все ж жорстко заблокували удар капітана. Власне, ді Франко, як ніхто інший, відчув агресію суперника на собі, за що арбітр зустрічі змушений був неодноразово призупиняти матч. Попри це аргентинець був одним із кращих у першому таймі. Він неодноразово брав гру на себе, загострював атаки та організовано залишав суперників поза своєю спиною.

Свій гольовий момент отримав і молодий Орест Лебеденко, який вперше поїхав на збори із основною командою «Карпат». Отримавши пас від Франціско, Оресту лишалось тільки переправити м’яча у ближній верхній кут воріт суперника, який для кіпера «Кешлі» став би майже недосяжним. Але Лебеденко не зміг вправно пробити з гострого кута - круглий пролетів вище перекладини: очевидно, банально забракло сил, адже молодий вихованець «Карпат» здійснив ривок від свого штрафного до чужого.

І все ж забили саме карпатівці, перетворивши свою територіальну перевагу в матеріальну. Наприкінці першого тайму Вербний віддав філігранну передачу на хід Худоб’яку, який продерся повз суперників, обіграв воротаря та у падінні пробив у порожні ворота.

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Підківка, Сандохадзе, Нестеров, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Чачуа, Мякушко, Швед, Карраскаль, Акулінін.

Відновити інтригу у зустрічі азербайджанцям вдалося вже в дебюті другої 45-хвилинки. Сандохадзе необачно зіграв у центрі поля, чим суперники скористались на повну. Удар з-за меж штрафного був дуже неприємним для Підківки, тож рахунок став рівним.

Але буквально вже в наступній атаці «леви» знову вийшли вперед. Швед та Гуцуляк кілька разів обігралися в один дотик, після чого Мар'ян потужним ударом з гострого кута прошив кіпера азербайджанців.

Загалом, передній лінії «Карпат» роботи вистачало, а кожна хвилина матчу несла нову загрозу для воріт «Кешлі». Швед, Мякушко, Акулінін – кожен з них мав можливість змінити рахунок, але найкраща нагода все ж була у Карраскаля, якому подарували м’яча на блюдечку. Проте колумбієць примудрився не влучити у ворота з дуже вигідної позиції. Зрештою, це все втома. Далі буде веселіше.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ