Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» вдома обіграли «Чорноморець»

За кілька хвилин до стартового свистка над полем стадіону «Україна» полив рясний дощ. Місцеві вболівальники жартували, мовляв, під таку погоду «Карпати» завжди перемагають. По закінченні 90-та хвилин їхні слова підтвердились: «зелено-білі» обіграли одеських гостей з рахунком 1:0, пише Інформаційний центр ФК «Карпати».

За кілька хвилин до стартового свистка над полем стадіону «Україна» полив рясний дощ. Місцеві вболівальники жартували, мовляв, під таку погоду «Карпати» завжди перемагають. По закінченні 90-та хвилин їхні слова підтвердились: «зелено-білі» обіграли одеських гостей з рахунком 1:0.

Проте, старт поєдинку розпочався з моменту саме біля воріт Максима Кучинського. «Чорноморець» заробив небезпечний штрафний, але удар у Чорнія вийшов далеко не з найкращих. Не скористалися одесити і наступними стандартами – як правило, м’яч пролітав далеко від цілі. Окрім вже згаданих моментів, атакувальними діями у першому таймі гості не відзначились. Натомість, свої можливості показали «зелено-білі». Швед вивів Мякушка на ударну позицію, Сергій відправив круглого в сітку, але арбітр не зарахував гол через офсайд. Суперечливе рішення Дениса Шурмана відразу ж покритикували львівські вболівальники, а як показав повтор – рефері справді помилився. Однак, вже за кілька хвилин «Карпати» таки відкрили рахунок у матчі, знову відзначилась пара Мякушко-Швед. Сергій відпасував на 35-го номера львів’ян, який другим дотиком відправив м‘яча в сітку – 1:0.

Після забитого голу карпатівці продовжили атакувати, а одесити ще довго не могли прийти до тями. Зупиняти нестримних Мякушка, Шведа та Карраскаля гості змушені були тільки за рахунок порушення правил. Забитих м’ячів вболівальники «Карпат» у першому таймі більше не побачили, хоча у підопічних Олега Бойчишина були непогані нагоди збільшувати рахунок.

Після нетривалої паузи, матч поновився із стандарту для «моряків», яким гравці «Чорноморця» знову знехтували. Наступний епізод для гостей став, мабуть, найнебезпечнішим протягом цілого поєдинку: Смірнов після кутового пробив трохи вище поперечки. Далі вже «Карпати» атакували ворота суперника. Спершу, Швед виконував штрафний удар, але пробив занадто сильно і м’яч перелетів всіх партнерів по команді. Пізніше, Карраскаль виводив Мар’яна на ударну позицію, однак, автор забитого голу до м’яча не дістався – вдало зіграв Грачов. Найближчим, щоб збільшити перевагу над одеситами був Сергій Мякушко. Сергій відгукнувся на передачу із глибини поля та сильним ударом приклався по воротах. Момент міг претендувати на звання «Найкрасивіший гол туру», але м’яч влучив у поперечку.

Команда Ангела Червенкова не припиняла спроб зрівняти рахунок. Небезпечно було після удару добре знайомого для львівської публіки Артура Карнози. Схоже, екс-карпатівець став першим, хто справді створив роботу для Максима Кучинського. Героєм для «зелено-білих» у наступному епізоді опинився вже Артем Федецький. Рижук з близької відстані розстрілював ворота «Карпат» – Артем героїчно кинувся під м’яч та перевів його на кутовий.

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.).

Асистенти арбітра: Андрій Єремєєв (Миколаїв), Олександр Дашко (Вишгород, Київська обл.).
Четвертий арбітр – Микола Кривоносов (Київ).

Делегат ФФУ – Тарас Клим (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу – Михайло Овчар (Івано-Франківськ).

«КАРПАТИ»: Кучинський, Мірошніченко, Федецький, Мегреміч, М’якушко, Лебеденко, Голодюк (Ербес, 52, Бородай, 87), Вербний, Ді Франко (Варгас, 63), Карраскаль, Швед.
Запасні: Пеньков, Кльоц, Гуцуляк, Санчес.
Головний тренер – Олег Бойчишин.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ»: Літовченко, Романюк, Рижук, Грачов, Трубочкін, Савченко (Бабенко, 46), Смірнов, Чорній, Леонов (Карноза, 53), Татарков (Штогрін, 82), Діденко.
Запасні: Безрук, Ярмоленко, Остапенко, Норенков.
Головний тренер – Ангел Червенков.

Гол: Швед, 16.

Попередження: Кучинський, 90+3 – Савченко, 36, Бабенко, 51.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ