Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" втратили перемогу у матчі з "Олімпіком"

У рамках 31-го туру української Прем'єр-ліги футболісти «Карпат» на стадіоні «Україна» не змогли довести до переможного завершення гру з донецьким «Олімпіком».

«Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк) 3:3

Голи: Онгла (15); М'якушко (75; 77 пен.) – Матар (2; 89); Гай (82)

«Карпати»: Кучинський, Мегреміч, Нестеров, Ковтун, Мірошниченко, Кльоц, Онгла, Ді Франко (Толочко, 88), М'якушко, Гуцуляк (Дебелко, 90+3), Понде

Голкіпер «Олімпіка» простріл Сергія М'якушка з лівого флангу відбив точно на Мартіна Онглу, котрий зупинив м'яч і другим дотиком пробив у дальній кут воріт – 1:1. Після перерви «Карпати» відзначилися ще двічі. Спершу М'якушко пробив із-за меж штрафної площі в дальній кут – без шансів для голкіпера.

Згодом Крістіан Понде навішував у карну зону, де кулястий потрапив у руку Роману Вантуху – пенальті. 11-метровий упевнено реалізував М'якушко – 3:1. Однак «зелено-білі» не втримали перемогу. Спершу вони не встежили за Олексієм Гаєм, який низом пробив у дальній кут, а потім дозволили Матару Дійє пробити Максима Кучинського – 3:3, повідомляє інформаційний центр «Карпат».

Прямий виліт із Прем'єр-ліги львів'янам уже не загрожує, проте підопічні Фабрі Гонсалеса залишаються в зоні вильоту. В заключному турі, в четвер, 30-го травня, їх чекає важливий матч на виїзді з київським «Арсеналом».

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ