Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" знову програли у футбол

У рамках 27-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги «карпатівці» в меншості поступилися на власному полі київському «Арсеналу».

«Карпати» (Львів) – «Арсенал» (Київ) 1:2

Голи: Онгла (83) – Вакуленко (10); Ковпак (74)

«Карпати»: Кучинський, Мегреміч, Папа, Сандохадзе (Мірошниченко, 62), Бусько (Понде, 46), Кльоц, Онгла, Ді Франко, М'якушко, Швед, Йода (Гуцуляк, 62)

Вилучення: Швед (45+2)

Уже на 10-ій хвилині кияни повели в рахунку. Після закидання в штрафну площу Авагімян залишився без опіки захисників і спокійно віддав передачу на Вакуленка, котрий відправив м’яч у порожні ворота. «Зелено-білі» миттєво відповіли атакою, яка завершилася ударом Шведа з центру штрафного – стійка! В компенсований до першого тайму час Мар'ян, котрий був одним із найактивніших у складі команди зі Львова, отримав другу жовту картку і змушений був передчасно залишити поле, повідомляє інформаційний центр львівського футбольного клубу.

У другій 45-хвилинці підопічні Фабрі Гонсалеса пропустили вдруге. Дубінчак подав на дальню стійку, де Ковпак завдав точного удару – 0:2. Натомість «карпатівці» спромоглися лише на гол престижу; після навісу з кутового Онгла завдав точного удару головою по воротах Підківки – 1:2. Отож, «Карпати» далі борються за збереження прописки у Прем'єр-лізі...

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ