Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Катерина Крива стала п’ятою на етапі прем’єр ліги з карате в Стамбулі

Сьогодні, 14 березня, в столиці Туреччини Стамбулі завершується перший великий міжнародний турнір з карате у цьому році - 2021 Karate 1-Premier League Istanbul. Про це повідомили ц пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

Декілька хвилин тому завершився бій за третє місце у жіночому куміте до 50 кг, в якому зустрілися львів'янка Катерина Крива (№14 світового рейтингу) та одна з фавориток у цій ваговій категорії, іранка Сара Бахманьяр (№4) - бронзова призерка чемпіонату світу 2018 року, дворазова переможниця серії турнірів Прем'єр-Ліги у 2019 році. За тиждень їй виповниться 22 роки.

Перемогу здобула Сара Бахманьяр з рахунком 4:0. Таким чином, Катерина Крива посіла 5-те місце на цьому турнірі. І це найкращий результат серед львівських каратистів.

Всього в Стамбулі виступали шестеро львів'ян. З усіх до поєдинку за медаль зуміла добратися лише 29-річна Катерина Крива. Вихованка тренера Ігоря Богдана стартувала з впевненої перемоги над полькою Марією Кернер (4:0), після чого потрапила на рейтинг-лідера своєї вагової категорії, чемпіонку світу і багаторазову чемпіонку Європи Серап Озчелик з Туреччини. Туркеня перемогла 3:1, але дала шанс Катерині поборотися за "бронзу", вийшовши до фіналу. В першій сутичці львівська каратека виграла 2:1 в азербайджанки Мадіни Садігової, відтак забезпечила собі участь у "бронзовому фіналі" з іранкою Сарою Бахманьяр.

Додамо, що для Катерини Кривої це був четвертий виступ на етапі Прем'єр-Ліги в Стамбулі. 2014-го року вона стала 7-ю, 2016-го - 2-ю і 2018-го - 3-ю.

Каратисти Львівщини змагаються на міжнародному турнірі

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ