Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Майже тисяча каратистів позмагалися у Львові на турнірі «BANDERA CUP»

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
Всеукраїнський турнір з карате «BANDERA CUP» (UKF Premier League) відбувся з 27 по 28 квітня в універсальному спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ. Про це повідомляє Львівска ОВА.

Спортивний захід зібрав неймовірну кількість талановитих каратистів – 967 учасників з 32 клубів із різних куточків України. Це представники 13 областей. Каратисти змагалися у чотирьох вікових категоріях: діти до 14 років, кадети, юніори та дорослі.

Львівський клуб «КСК Юніон» – на четвертому місці, у наших спортсменів 7 золотих, 8 срібних та 17 бронзових медалей.

Перше загальнокомандне місце посів клуб з Чернівецької області – «Лідер ЧОМГО», здобувши 16 золотих, 7 срібних та 14 бронзових медалей. На другому місці – команда з Київської області «ГО СК Чемпіон» із 10 золотими, 4 срібними та 6 бронзовими нагородами. Третє місце посів клуб з Києва – «Сьогун МГО», здобувши 9 золотих, 6 срібних та 14 бронзових медалей. 

Нагороди спортсменів Львівщини

Золоті медалі вибороли: 

Жайворонок Максим, Ващишин Анна, Кошель Софія, Волошин Соломія, Кравчук Максим, Мотало Анна, Оврас Олег.

Срібні нагороди завоювали:

Тарнаський Максим, Мгламян Тарон, Яцейко Максим, Барикіна Дарина, Соха Назар, Кривішин Маркіян, Борис Олександр, Абу Бассал Ахмад.

Бронзові медалі здобули:

Кульба Софія, Зварич Дем’ян, Лесняк Вадим, Сидорська Маргарита, Попова Діана, Сеньків Павло, Становська Вероніка, Барвінська Ірина, Поліщак Софія, Воронін Владислав, Зубач Ярина, Крот Юлія, Стеців Максим, Решавець Богдан, Становська Христина, Майорчак Роман, Герус Олег.

«Карате на Львівщині є одним з наймасовіших видів спорту, кількість клубів та секцій давно подолала позначку 100. Саме у Львівському університеті фізичної культури ім. Івана Боберського готують фахових тренерів-каратистів. І точно назавжди в історії спорту Львівщини залишиться золотими літерами вписане ім’я бронзового призера Олімпійських Ігор в Токіо Станіслава Горуни», – додає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

До речі, Станіслав Горуна є одним з героїв відеопроєкту управління молоді та спорту «На межі» – циклу фільмів про учасників Олімпійських Ігор у Токіо. Серію зі Станіславом можна переглянути тут.

Додамо, що організатори, клуб «Юніон», впродовж змагань зібрали понад 100 тисяч гривень за вхідні квитки та участь у спаринг-сесії з провідними спортсменами області, які є призерами чемпіонатів Європи та світу, прем'єр-ліг та серій А. Ці кошти передали благодійним організаціям «Фонд Самійла» та «Ескулаб», що підтримують потреби Сил оборони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ