Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кажани» дали бій «Локомотиву», але двічі програли

Волейболісти львівських «Кажанів» зуміли дати бій харківському «Локомотиву», але у матчах з діючим чемпіоном України галичани не змогли вибороти бодай одного очка.

Справжній бій титулованішому супернику підопічні Яна Суха зуміли нав’язати у першому матчі. Проваливши перший сет поєдинку (13:25), галичани усе компенсували у другій партії, яку виграли з рахунком 25:20. Боротися з суперником на рівних господарям вдалося і у третій партії, щоправда невдала гра львів’ян при рахунку 18:18 і стала ключовою в усьому протистоянні. Програвши третій сет з рахунком 20:25, галичани уже нічого не змогли зробити з суперником у четвертій партії – 25:19 на користь «Локо».

У другому матчі головний тренер «Кажанів» Ян Сух зіштовхнувся з кадровими проблемами. У заявку на матч не потрапив травмований Юрій Флюнт, а осоновний зв’язуючий Віталій Осадвца травмувався під час поєдинку. Саме кадрові проблеми «Кажанів», на думку Яна Суха, і стали однією з головних причин того, що «Кажани» у другому матчі не змогли виграти у суперника бодай однієї партії.

«Вважаю, що у першому матчі у третій партії були помилки арбітрів. На жаль, вони вплинули на результат, - каже Ян Сух, головний тренер «Кажанів». - Ми могли виграти третю партію і матч загалом. Не в найкращих кондиціях наш зв’язучий Віталій Осадца. Якщо у першому матчі він грав через «не можу», то у другому матчі через травму був змушений його замінити. Довелося довірити місце у складі Андрію Вавруку з нашої другої команди. Він провів з нами лише одне тренування, але вважаю, що зіграв нормально. Поляка Каміля Обремскі у нашій команді уже немає, він ще раніше поїхав додому, бо хотів бути основним розігруючим. Також проти «Локомотива» не зміг зіграти Юрій Флюнт. На жаль, травми цих гравців завадили нам зіграти так, як ми вміємо. Відсутність Осадци та Флюнта була на руку супернику. Зараз головне, аби ці гравці відновилися до Кубку України. Для нас це важливий турнір. У чемпіонаті з «Локомотивом» ще зіграємо, нічого страшного у цих поразках я не бачу. Головне для нас потрапити у плей-офф», - сказав Ян Сух.

1 матч «Барком-Кажани» - «Локомотив» - 1:3 (13:25, 25:20, 20:25, 19:25)

2 матч «Барком-Кажани» - «Локомотив» - 0:3 (17:25, 21:25, 19:25)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ