Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани" можуть зіграти у польській "ПлюсЛізі"

Участь волейбольного клубу "Барком-Кажани" у Чемпіонаті Польщі можлива через рік чи через два.
Про можливу участь лідера українського волейболу розповів президент "Кажанів" Олег Баран, повідомляє клубна прес-служба.
"Основна мета участі «Барком-Кажани» у Польській волейбольній лізі – вивести український волейбол на вищий рівень. Адже Польща – дворазовий чемпіон світу саме з волейболу.
  
Якщо матчі «ПлюсЛіги» та української Суперліги збігатимуться, то команда шукатиме компроміси з ФВУ. «Загалом це буде плюс для українського волейболу. Така співпраця дасть можливість українським волейболістам через український клуб отримати своєрідний «трамплін» у європейські волейбольні чемпіонати. Відтак, додасть нашій збірній ще більшої сили», – резюмував Олег Баран.
Щоправда, наразі у Львові є проблема із залом, де відбуватимуться такі матчі. Тож президент клубу висловив припущення, що, можливо, вихід львівської команди на вищий спортивний рівень стане поштовхом для міста пришвидшити розв'язання питання нового майданчику.  
Дотепер Польська волейбольна «ПлюсЛіга» не приймала до себе команд з інших країн.
Щодо політичного забарвлення, то його тут немає. Оскільки мова йде виключно про спорт, який в Україні, на жаль, переживає  стагнацію. «Жодного конфлікту у бажанні клубу грати у польській «ПлюсЛізі» не бачу. Наприклад, німецький клуб з Берліну може подати заяву на участь в польському чемпіонаті, а український клуб чому ні?", – розповів Олег Баран.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, львівський стадіон долучився до соціальної акції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ