Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани" зібрали на матчі близько сотні іграшок для хворих діток

1/2
Волейболісти львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» зібрали близько сотні іграшок для хворих діток з Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Акція відбувалася під час матчу «кажанів» з ВК «Локомотив-Збірна Харківської області-1». Іграшки приносили вболівальники.

Про це Гал-інфо повідомили у прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Після гри вони кинули їх на паркет ПС “Галичина”, де відбувався матч. Волейболісти, у свою чергу, іграшки зібрали та передали хворим малюкам.

Такі акції поширені серед закордонних спортивних клубів.  У Львові щось схоже відбувається вперше. «Ці іграшки потраплять в  онковідділення і вони будуть своєрідним стимулом для одужання нашим діткам. Щоб малюки не боялися уколів. Їм буде легше переживати уколи, бо вони знатимуть, що за це отримають іграшку від вболівальників і волейболістів «Барком-Кажани», - розповів директор Благодійного Фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Тож «кажани» пообіцяли проводити такі акції частіше.

Додамо, що матчі «Барком-Кажани» проти ВК «Локомотив-Збірна Харківської області-1» були останніми іграми клубу в цьому році. Обидва поєдинки завершились на користь «кажанів»: 3:0 (25:19, 25:15, 25:16) та 3:0 (25:19, 25:20, 27:25). Тож на сьогодні «Барком-Кажани» і надалі лідери турнірної таблиці Чемпіонату України з волейболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ