Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Керівництво «Арени Львів»: «Карпати» пропонують нам невигідні умови

Директор «Арени Львів» Євген Болкун відповів керівництву «Карпат» на критичне інтерв’ю Юрія Дячука-Ставицького, у якому генеральний директор клубу різко звинуватив керівництво «Арени Львів» у тому, що клуб та керівництво стадіону не домовилось про співпрацю на майбутній футбольний сезон. За повідомленнями офіційного сайту «зелено-білих», саме зважаючи на непрофесійність керівників «Арени Львів», клуб наразі гратиме на стадіоні «Україна».
stadion.lviv.ua

«Перемовини щодо підписання договору на сезон 2017/18  з «Карпатами» ми розпочали ще у квітні, - каже в коментарі Гал-інфо директор «Арени Львів» Євген Болкун. – Ці перемовини тривають і досі. Нами був підготовлений проект договору, який був направлений в футбольний клуб «Карпати». Від футбольного клубу ми отримали відповідь, що наші умови їм не підходять. «Карпати» нам запропонували свої умови, які, на нашу думку, погіршують минулорічний наш договір, при чому настільки, що ми не можемо їх прийняти. Іншими словами можна сказати, що умови, які запропонували «Карпати», для нас є неприйнятними. Минулого сезону від співпраці з «Карпатами» ми отримали три мільйони 800 тисяч гривень доходу за 16 матчів. Фіксованою цифра була 160 тисяч гривень за матч і 25 відсотків від продажу квитків. Окрім того, ми мали доходи від реклами, які ділили навпіл. Цього року «Карпати» нам пропонують дохід не 25 відсотків від продажу квитків, а лише 5. Це зменшує наш дохід більше, ніж на 500 тисяч гривень. Окрім того, «Карпати» повністю на себе хочуть перебрати доходи від реклами поза тв-зоною. Ці умови для нас є неприйнятними. Сума доходів нас не задовольняє, адже договір стає збитковим для «Арени Львів». Як державне підприємство ми не можемо підписувати збиткових договорів. Ми не можемо спонсорувати приватні структури.

Минулого сезону були інші умови співпраці з «Карпатами». Тепер клуб пропонує суттєво їх змінити. У деяких пунктах ми поступалися, але «Карпати» твердо відстоювали свої позиції. У мене була зустріч з гендиректором «Карпат» Юрієм Дячуком-Ставицьким у присутності комерційного директора та його заступника. З цієї зустрічі я зрозумів, що Дячук-Ставицький не володіє повністю ситуацією. Я сказав цифру, яка б нам підійшла, на що він відповів згодою. Ми дали клубу офіційну пропозицію, яка б задовольнила обох. У відповідь ми отримали листа від клубу, який ще гірше погіршував наші умови співпраці. З цього листа можна було зробити висновок, що «Карпати» не хочуть грати на «Арені Львів», або грати за таку ціну, яка для нас є неприйнятною. У порівнянні з минулим сезоном «Карпати» пропонують на 800 тисяч гривень менше. Наша пропозиція  - фіксована ціна за матч 210 тисяч гривень і 10% від продажу квитків. «Карпати» пропонують 180 тисяч гривень за матч і 5% від продажу квитків. Ми готові до діалогу», - сказав Євген Болкун.

Розширене інтерв’ю директора «Арени Львів» Євгена Болкуна читайте на нашому сайті завтра.

Інтерв’ю Юрія Дячука-Ставицького читайте на нашому сайті тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ