Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівництво „Львівобленерго” не впевнене у погашенні заборгованості „Львівелектротрансом”

Керівництво „Львівобленерго” не впевнене у тому, що „Львівелектротранс” виплатить заборгованість за рахунок повернених державою коштів за перевезення пільгових категорій громадян – про це „Гал-info” повідомив начальник відділу розрахунків і договорів „Львівобленерго” Роман Гринчук.
 За його словами, „Львівелектротранс” має перед «Львівобленерго» заборгованість 9 500 тис. грн за два з половиною місяці. Як зазначив Роман Гринчук, керівництво „Львівелектротранс” було попереджене про відключення електропостачання комунального підприємства ще 20 січня. Про відключення світла був повідомлений і міський голова Андрій Садовий.
„Якщо у підприємства є заборгованість, то ми маємо право його відключити від електропостачання, – сказав Роман Гринчук. – І до 7 лютого „Львівелектротранс” має сплатити свої борги. Якщо вони не мають таких коштів, то хай беруть банківський кредит”.
Роман Гринчук також сказав, що про те, що прем’є-міністр просив не вимикати комунальні підприємства від електропостачання через розробку нових протоколів, за якими сплачують підприємства, він не чув.
Нагадаємо, учора у ВАТ „Львівобленерго” заявили, що з 1 лютого ”Львівелектротранс” може залишитися без електроенергії, оскільки станом на 29 січня 2007 року заборгувало „Львівобленерго” 498 тисяч 128 гривень.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ