Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кілька мешканців Львівщини організували виробництво фальсифікованого алкоголю

Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
1/4
За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури проведено обшуки у приміщеннях на території Радехівського, Кам‘янка-Бузького районів Львівської області за фактом незаконного виробництва підакцизної продукції, яку збували через мережу роздрібної торгівлі у регіоні (ч.1 ст.199, ч.1 ст.204 КК України), - інформує 15 березня пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що кілька мешканців Львівської області в будинку одного з них налагодили виробництво фальсифікованого алкоголю із підробленими марками акцизного податку.

У ході обшуків в оселях осіб, причетних до протиправної діяльності, а також у місцях зберігання, виробництва та реалізації спиртовмісної продукції та транспортних засобах вилучено: майже 4,4 т спирту, 18 л спиртосуміші, орієнтовною вартістю на чорному ринку близько 300 тис грн, а також готівку в сумі 320 тис. грн, майже 11 тис. доларів США та 2 тис. євро.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення про підозру фігурантам та обрання їм запобіжних заходів. Встановлюється причетність до скоєння цих кримінальних правопорушень інших осіб.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львівській області викрили масштабний конвертаційний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ