Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Кілька районів Львівщини залишились без електроенергії

Як інформує 9 червня на Facebook-сторінці "Гаряча лінія "Львівобленерго", грози та пориви вітру спричинили відключення в електромережах кількох районів Львівської області.
Фото: Львівобленерго

Сьогодні, 9 червня, станом на 10:00 год. внаслідок стихії знеструмлені 2 лінії електропередачі 6-10 кВ повністю та 8 частково, 22 населені пункти повністю та 8 частково у Яворівському, Мостиському, Городоцькому, Жовківському, Пустомитівському, Сокальському та Сколівському районах.

Відновлюють електрозабезпечення 12 аварійних бригад "Львівобленерго" у складі 47 працівників, задіяли 14 одиниць техніки.

Енергетики також усувають пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів.

За прогнозами синоптиків сьогодні на Львівщині також очікуються грози.

Нагадуємо правила безпеки:
1. Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно.
2. Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ "Львівобленерго".

Важливо: якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань "гусячим кроком" — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

3. Терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Окрім цього, повідомлення про пошкодження електромереж можна залишити:

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ