Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

“КІВС in.IT” (Львів) – “бронзовий” призер Кубка України (U-15)

Цього тижня у Львові, на майданчику “Боско-Арени”, відбувся Кубок України з футзалу серед гравців вікової категорії U-15. Своє почесне місце на п’єдесталі у підсумку посіла команда-господар турніру “КІВС in.IT”.

Кубок відбувся впродовж трьох днів та продемонстрував чимало по-справжньому захопливих протистоянь. Географія колективів-учасників також була доволі класною. Окрім львів’ян, участь у турнірі взяли: НФК “Ураган” (Івано-Франківськ), Рогатинська ДЮСШ ІФОР (Івано-Франківська обл.), ДЮСШ “Академія футзалу” (Житомир), ДС “Шкільний” – ФСК “Іллічівець” (Чорноморськ), ДЮСШ “Тайфун” (Баштанка), “Сокіл” (Хмельницький) та ДЮСШ “Мостиська” (Львівська обл.).

Спершу усіх учасників розділили на 2 групи по чотири команди. З-поміж інших колективів у групі “А” виділявся саме “КІВС in.IT”. Підопічні Назарія Станкевича та Ростислава Капітанця почергово здолали Рогатинську ДЮСШ (4:0) та ДС “Шкільний” – ФСК “Іллічівець” (3:1). Також була феєрична нічия 4:4 із хмельницьким “Соколом”. Такі вдалі результати надали львів’янам путівку до плей-оф.

У чвертьфіналі наші хлопці видали дуже змістовну дуель із “Тайфуном” (Баштанка). Хоч перемога над суперниками була здобута із мінімальним гандикапом, але все ж відповідна звитяга була закономірною – 2:1.

За крок до фіналу безпрограшну серію “КІВС in.IT” все ж перервали. Зробив це івано-франківський “Ураган”. Прикарпатці мінімально та все ж були сильнішими за господарів майданчика. Майбутні тріумфатори турніру здолали львів’ян із рахунком 2:1.

У дербі Львівщини проти ДЮСШ “Мостиська” належало з’ясувати ім’я володаря “бронзи” Кубка України (U-15). Варто відзначити, що присмак принциповості був присутній впродовж усього звітного матчу. Було багато красивих голів, багато яскравих епізодів та відповідно видовища. У відкритій перестрілці більше м’ячів до воріт опонентів вдалося відправити саме “КІВС in.IT”. Власне тому, команда і здобула перемогу у двобої за третю підсумкову позицію – 7:4.

Вітаємо хлопців із таким солідним досягненням та дякуємо за гідне представлення нашого футзального регіону.

Нагадаємо, що “КІВС in.IT” – спільний проект “КІВС Футзал” та клубу VBET Екстра-ліги “in.IT” (Львів). В окремих вікових категоріях чемпіонатів України та всеукраїнських змагань дитячо-юнацькі колективи збірної команди виступатимуть та вже виступають під назвою “КІВС in.IT”.

Світлина: in.IT

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ