Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Колишній гравець «Скали» поповнив склад «Карпат»

«Карпати» підписали 3-річний контракт із 19-річним нападником стрийської «Скали» Дмитром Заїкиним, який у минулому сезоні фінішував другим у гонці бомбардирів чемпіонату U-19. Лише травма завадила вихованцю київського «Динамо» взяти участь у заключних поєдинках своєї команди і поборотися за звання кращого бомбардира турніру.

«Я давно хотів спробувати себе у Лізі Парі-Матч і зараз можу сказати, що моя мрія здійснилася. Щасливий, що гратиму в «Карпатах». Зараз мені потрібно доводити, що я заслуговую на місце в головній команді. Дуже хочу допомогти «зелено-білим» у новому сезоні», – поділився емоціями нападник після підписання контракту.

«Комфортно себе почуваю під час швидкісних атак, люблю вриватися в штрафний майданчик суперника, полюбляю грати на відскоках. Мене дуже добре прийняли в команді і мені подобається колектив. Свого часу був присутнім на матчі «Карпат» і «Динамо». Знаю, що фанати цих команд товаришують між собою, неодноразово проводять дружні марші і знаю, що у Львові дуже добре підтримують улюблену команду», – сказав Дмитро. 

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ