Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда Київської облради здобула перемогу на благодійному турнірі з футзалу

Команда Київської обласної ради з рахунком 2:1 перемогла команду Тернопільської обласної ради у фіналі благодійного турніру з футзалу на підтримку ЗСУ «Львів-2022».

Фото: ЛОР

Як повідомляє пресслужба ЛОР, третє місце посіли футболісти Луганської обласної військової адміністрації, які здолали команду Львівської обласної ради з рахунком 3:2.

Переможцям вручили Кубки й медалі, а кращі гравці отримали нагороди Львівської обласної ради.

Зокрема кращим гравцем став Сергій Вовченко (Київська обласна рада), нападником турніру –– Дмитро Колодін (Запорізька обласна рада), кращим захисником –– Артем Духан (Луганська обласна державна адміністрація), кращим воротарем –– Петро Загурський (Тернопільська обласна рада).

Фото: ЛОР

Подяками облради відзначили також усі команди, які взяли участь у турнірі. Зокрема, команди обласних рад Львівської, Київської, Запорізької, Тернопільської та Волинської областей, Луганської та Львівської обласних військових адміністрацій, Львівської районної ради, а також Львівської асоціації футболу та Асоціації футзалу Львівщини.

Вручили нагороди та пам’ятні подарунки футзалістам голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як та перший заступник голови Львівської асоціації футболу Ярослав Грисьо.

«Дуже приємно, що у цей непростий час ми провели такий футбольний турнір. Особливо вдячні командам Київської, Запорізької обласних рад, Луганської ОВА, які долучилися, нашим колегам з Тернополя та Волині.

Сила духу і жага до перемоги сьогодні є й у наших спортсменів, і у наших військових, і у кожного українця. Переконана, що другий такий турнір наступного року ми проводитимемо уже у звільненій, цілісній, незалежній та непереможній Україні», - зазначила Ірина Гримак.

Організаторами благодійного заходу були Львівська обласна рада, Львівська Асоціація Футболу та Асоціація Футзалу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ