Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда з Львівщини виборола бронзу на чемпіонаті України з настільного тенісу

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
1/3
Чемпіонат України з настільного тенісу серед дорослих відбувався у Києві з 23 по 26 березня 2023 року.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА, найкращих спортсменів визначили у командних, парних та особистих змаганнях серед чоловіків та жінок. В останній день, 26 березня, також розіграли нагороди у змішаному парному розряді. 

Бронзову нагороду у командному розряді серед чоловіків вибороли представники Львівщини Олександр Дідух, Віктор Дідух, Богдан Когут, Олег Біндас, Вадим Солтис. Попереду них опинились лише кияни та представники Чернігівщини.  Слід зауважити, що у чоловіків боротьба була дуже напруженою, адже у турнірі взяли участь 17 команд. 

У другий день чемпіонату України відбулося визначення призерів у парах чоловіків, а також проведений відбір до основної сітки індивідуального розряду серед чоловіків та жінок. І тут не обійшлось без призерів з Львівщини: Олександр Дідух у тандемі з Кирилом Юрченком з Уманя вибороли бронзові нагороди. 

Ще одну медаль, на цей раз срібну, Олександр Дідух здобув в міксті, спільно з киянкою Аліною Видрученко, поступившись у фіналі парі з Чернігова та Києва. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ