Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда з села Шпильчина виграла футбольний Кубок Чемпіонів

Футбольний клуб «Шпиль» зі Шпильчини Перемишлянського району тріумфував у цьогорічному фіналі Кубку чемпіонів Львівщини, де змагаються переможці та призери районних чемпіонатів Львівської області.

«І шумить, і гуде, «Шпиль» в атаку іде!», – гучно скандували вболівальники на трибунах. Однак перші небезпечні моменти створила команда з Оглядова Радехівського району. Андрій Парій пробив – кутовий. Згодом Володимир Шкраба потужним пострілом струсонув поперечину воріт номінальних господарів. У першому таймі гравці «Шпиля» краще контролювали м’яч і робили ставку на удари здалеку, але в руки голкіперу, або повз рамку.

Значно жвавіше шпильчинці заграли після перерви. На 58-ій хвилині молодий нападник Андрій Кіт у межах штрафного майданчика закотив круглого у ворота. 1:0 – шалена радість прихильників Шпильчини на трибунах і тренерського штабу «Шпиля» на лавці господарів. Невдовзі Кіт міг потроїти перевагу своєї команди, однак змарнував виходи сам-на-сам із голкіпером, влучивши в останнього. Наприкінці зустрічі футболісти «Магніта» мали хороші нагоди, аби відігратися, заробивши два кутові, але не витиснули з них максимуму. Відзначимо чималу кількість глядачів на трибунах, котрі палко підтримували улюбленців. Ті, хто не зміг потрапити на стадіон, уперше в історії цих змагань могли побачити пряму відеотрансляцію звітного поєдинку.

Отож, у підсумку – мінімальна перемога «Шпильчини». Це вже другий тріумф Перемишлянського району у фінальній дуелі Кубку чемпіонів Львівщини (перший був у дебютному розіграші 2003-го року, коли перемогла лагодівська «Стріла»). Найчастіше Кубок чемпіонів Львівщини вигравали представники Мостиського району – 4 рази, по тричі – Миколаївського та Жовківського, по разу – Яворівського, Золочівського, Кам’янко-Бузького та Самбірського.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ