Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Командир військової частини вимагав з підприємця 3 тис. грн данини

Командир військові частини, розташованої у Кам’янець-Подільському, вимагав у підприємця щомісячну данину. Про це сьогодні, 23 лютого, на брифінгу повідомив начальник слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України Наріман Сулейманов, передає Гал-інфо.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

«Командир військові частини, що у Кам’янець-Подільському, за попередньою змовою зі своїм заступником вимагали у підприємця, який розташував біля військової частини кавомашину, грошові кошти у розмірі 3 тис. грн щомісяця за непершкоджання йому у веденні  підприємницької діяльності.

Учора, 22 лютого, ми задокументували факт отримання щомісячної неправомірної вигоди у розмірі 3 тис. грн. Проте, під час затримання самого командир був у Києві, натомість скерував для отримання неправомірної вигоди свого заступника.

Під час чергової передачі коштів ми організували затримання. Окрім цього, ми провели обшуки у кабінеті командира військової частини та його заступника. Під час обшуку були вилучені кошти, передані підприємцем військовослужбовцям ще в листопаді.

Після цього ми прийняли рішення про затримання вищезгаданого командира та його заступника. На цей час командир і його заступник затримані, готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів Гал-інфо Наріман Сулейманов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ