Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Компанія ІКЕА планує розмістити виробництво на Львівщині

Тривають перемовини про розміщення виробничих потужностей компанії ІКЕА на Львівщині. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис.

Сам Матис нині перебуває на Економічному форумі у польському місті Криниця Здруй.

«Рік тому, на цьому ж майданчику мною було розпочато діалог з компанією, який розпочав переговорні та ознайомчі процедури, а після сьогоднішньої моєї зустрічі за участі EBA Lviv-Western Ukrainian Office of The European Business Association з менеджментом IKEA вдалося досягти домовленості про наступний предметний контакт з питання розміщення виробництв компанії на території Львівщини», - пише він.  

Попри те, що сама процедура входженні на ринок довга і клопітка, додав Матис, переговори не зупиняються, хоч і дещо затяглися.

Раніше повідомлялося, що шведська мережа магазинів меблів та товарів для дому IKEA планує вийти на український ринок. Про це йшлося у відповіді IKEA на запит Громадського.

«Повідомляємо, що франшиза для України дійсно надана, але наразі у нас немає точної дати щодо відкриття торгової мережі», — йдеться у повідомленні.

У компанії також не уточнили місто і конкретний торгівельний центр, де планується відкриття торгової мережі IKEA в Україні.

Додамо також, що 29 травня 2017 року глава правління ПрАТ «Мандарин Плаза» Олександр Черницький повідомив, що IKEA планує вийти на український ринок.

За його словами, IKEA може стати орендарем торгівельно-розважального центру «Південний» у Голосіївському районі Києва.

IKEA — транснаціональна корпорація, одна з найбільших у світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому. Повне найменування — «IKEA International Group». Заснована у Швеції, штаб-квартира знаходиться в місті Лейдені, Нідерланди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ