Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Компанія METRO погрожує українцям відключенням від мережі

Як повідомив ексміністр Кабінету Міністрів та бізнесмен Дмитро Дубілет, компанія METRO погрожує українцям відключенням від мережі.

Як повідомив Дубілет, український офіс METRO з першого дня війни почав звертатись до німецького офісу із вимогою закрити бізнес в росії. Спочатку вони отримали у відповідь бла-бла листа про те, що вони не вважають, що їхні продажі у рф мають вплив на війну. І взагалі, мовляв, вони жертвують гроші в ООН…

Ба більше, за словами українських співробітників німецький офіс почав загрожувати українському офісу, що якщо вони не припинять тиск, то Україну буде відключено від централізованих закупівель та поставок товару, що взагалі може призвести до повної зупинки бізнесу в Україні.

“Ми спілкуємося з нашими колегами з кампусу в Дюссельдорфі на різних рівнях - вони стверджують, що рішення залишатися в росії Рада директорів приймала без обговорення зі співробітниками. Всіх просто поставили перед фактом”, - повідомили в українському офісі METRO.

Варто також зазначити, що у 2014 році METRO AG прийняла рішення просто перереєструвати 2 ТЦ МЕТРО у Криму (Сімферополь та Севастополь) на окрему юридичну особу в рф, щоб уникнути санкцій.

Також Дмитро Дубілет анонсував проведення сьогодні, 19 березня, мітингу у Дюссельдорфі.

"Я закликаю усіх, хто там, приєднатися: початок о 13:00 біля дюссельдорфського ландтагу. Докладніше про мітинг тут", - додав Дубілет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ