Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Коноплянка хоче розійтися з "Дніпром" "по-людськи"

Молода футбольна зірка України Євген Коноплянка чекає на рішення "Дніпра" щодо свого майбутнього. Про це розповів батько Жені Олег Коноплянка.

Як виявилося, особиста угода футболіста з клубом діє до кінця липня, тому поки що він не може стати повноцінним гравцем іспанської "Севільї", в якій пройшов медогляд. Для цього Конопа має отримати лист від дніпрян, що клуб не має претензій до гравця за термін, що залишився.

"Дніпро" може відпустити гравця вже зараз. Тим більше, що існує конкретна сума компенсації, яку український клуб отримає від "Севільї" за такого розкладу. Наразі ми чекаємо реакції на запропоновані іспанцями умови. На жаль, поки що ніякої реакції не надходить. Ми прагнемо до того, щоб розлучитися з "Дніпром" по-людськи. Більше того, між нами існувала джентльменська домовленість, що все так і станеться. Образно кажучи, нам запалили зелене світло, але коли ми стали переходити дорогу, світлофор раптово переключився на жовтий", - пояснив Олег Коноплянка в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

ТСН-Проспорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ