Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Контрабандисти залишили 6 пакунків сигарет на кордоні з Румунією

Учора, 10 грудня, ввечері, прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону завадили незаконному переміщенню через державний кордон майже 3 тисяч пачок сигарет, повідомили у Держприкордонслужбі України.

Отримавши оперативну інформацію про ймовірну протиправну діяльність поблизу українсько-румунського кордону, правоохоронці організували пошукові заходи. Як результат, за 50 метрів від кордону військовослужбовці виявили трьох осіб, які швидко рухалися у бік сусідньої держави з пакунками на плечах. Помітивши прикордонний наряд, невідомі покинули свої ноші та втекли. Під час спроби затримання порушників, правоохоронці здійснили три попереджувальних постріли.

Під час огляду місцевості прикордонники виявили 6 покинутих пакунків з тютюновими виробами. Невідомі планували переправити до сусідньої Румунії майже 2,9 тисяч пачок контрабандних сигарет різних марок.

Виявлений тютюн доставлено до прикордонного підрозділу та згодом буде передано до фіскальної служби. Наразі тривають заходи по встановленню осіб, причетних до протиправної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ