Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

KOZAK SYSTEM написали гімн штурмовій бригаді "Лють"

Гурт KOZAK SYSTEM презентував гімн новоствореної обʼєднаної штурмової бригади Національної поліції України “Лють”.

Пісня з'явилась на платформі YouTube.

“З початку повномасштабної війни московії проти України ми з KOZAK SYSTEM заграли близько 30 концертів на передовій і понад 130 благодійних концертів по всій Україні. Ми завжди починаємо свої виступи з гімну окремої десятої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” і природньо, що до нас почали звертатися комбриги з проханням написати гімн і для їхніх бригад. Для нас це — честь, адже така героїзація — дуже важлива справа саме для нас, як для бійців культурного фронту", — розповів лідер гурту Іван Леньо.

За словами виконавця, створювати гімн бригаді “Лють” було вдвічі приємніше, тому що комбригом цієї бригади є друг гурту, двічі герой ордена Богдана Хмельницького, полковник Олександр Нетребко.

"Ми познайомилися з ним (йдеться про Олександра Нетребка — ред.) ще до війни, а пізніше почали їздити на передову в район Миколаївської області, де базувався окремий бойовий підрозділ патрульної поліції, в якому Олександр Нетребко був керівником. Сьогодні він комбриг бригади “Лють”. Лють це наше майбутнє. Це ті мотивовані хлопці та дівчата, які добре знають як знищувати ворога і нам неймовірно приємно, що ця пісня вдалася. Тішить, що сьогодні такий запит на популяризацію Збройних Сил України. Найкращих Збройних Сил у світі", — додав Іван Леньо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ