Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Козицький розповів про наслідки інциденту з вогнегасником в укритті коледжу

Начальник Львівської ОВА доручив провести бесіди з усіма, хто відповідає за безпеку у закладах освіти області. Про це повідомляють у ЛОВА.

Учора, 17 вересня, під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 12:01 по 12:58, в укритті Львівського професійного коледжу моделювання і ресторанної справи впав та розгерметизувався вогнегасник. 

У Львові під час повітряної тривоги у сховищі коледжу вибухнув вогнегасник: є постраждалі

Керівниця закладу видала наказ щодо інциденту, поінформувала ДСНС і поліцію згідно з протоколом. У навчальному закладі проведуть службове розслідування.

Внаслідок інциденту постраждали четверо учениць. Їх госпіталізували. Трьох вже відпустили додому, одна – на вимогу батьків перебуває у лікарні під спостереженням медиків.

У зв’язку з цим випадком, начальник Львівської ОВА Максим Козицький дав доручення відповідальним органам.

«Доручив департаменту освіти і науки спільно з працівниками обласного управління ДСНС провести бесіди зі всіма, хто відповідає за безпеку у закладах освіти області, аби таких ситуацій більше не повторилося. Укриття мають бути місцями максимальної безпеки для усіх, хто в них перебуває. А не місцями травматизації», – наголосив Максим Козицький.

Що стосується раптової повітряної тривоги, головне, що треба знати жителям області: ситуація була під контролем у ПвК «Захід». Загроза не підтвердилася.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ