Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Кров’янка» – найкращий фільм кінофестивалю «Молодість»

Створений за підтримки Держкіно України короткометражний фільм «Кров’янка» режисера Аркадія Непиталюка визнаний Найкращим фільмом Національного конкурсу 46-го КМКФ «Молодість», повідомили у Держкіно.

Про це було оголошено під час церемонії нагородження переможців кінофестивалю, яка відбулася у Національному академічному театрі імені Івана Франка.

Лірично-соціальна комедія «Кров’янка» була обрана журі Національного конкурсу 46-го КМКФ «Молодість» з-поміж 22-ох представлених стрічок і отримала «Скіфського оленя», нагороду розміром 2500 доларів та сертифікат від компанії МАУ.

Нагороду переможцю Національного конкурсу вручав Голова Держкіно України Пилип Іллєнко, який зазначив: «Я вважаю, що це один із найголовніших призів фестивалю. Я знав, що мені доведеться його вручати, тому чесно  подивився всю програму, і мушу сказати, її рівень приємно мене вразив. Головне, на мою думку, те, що ми втрачаємо такий тренд, коли молоді люди знімають депресивне кіно. Те, що ми бачили цього року, було надзвичайно цікавим і перспективним, це було кіно, від якого я отримував справжню естетичну насолоду. Дуже радісно, що мої симпатії збіглися з симпатіями журі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ