Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок України: Динамо зіграло внічию з Олександрією

Київське Динамо з нічиєї почало другу частину сезону української першості. Команда Сергія Реброва в 1/4 фіналу Кубка України зіграла внічию 1:1 з Олександрією. Варто зауважити, що кияни граючи на НСК Олімпійський, виступали у якості номінальних гостей, адже домашня арена Олександрії ще не готова була прийняти матч. Тому забитий "на виїзді" гол дає суттєву перевагу на матч-відповідь, який вже відбудеться на кіровоградщині, пише Чемпіон.

Після програного матчу з Манчестер Сіті у рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Сергій Ребров зробив немало змін у стартовому складі. Так, з перших хвилин на полі з'явилися вихованці клубу Артур Рудько та Роман Яремчук, які змінили Шовковського та Теодорчика відповідно.  Також зміни торкнулися і центра поля, так Велозу змінив у старті Гармаша, Петрович Рибалку, у захисті ж травмованого Данило Сілву змінив Віторіну Антунеш. Олександрія у свою чергу до матчу підійшла оптимальним складом.

Динамо почало матч на на правах господарів, як не крути, грали на домашній арені з підтримкою вболівальників. Кияни володіли м'ячем, а перший момент на 9-й хвилині створив Віда, удар якого після передачі Ярмоленка парирував Новак. Все б нічого, але Олександрія втримала цей стартовий штурм, нервовість у діях припинилася і команда Шарана почала грати в обороні більш дисципліновано.

Динамо продовжувало насідати на ворота суперника. однак щільність та активний пресинг номінальних гостей не дав столичному клубу створити бодай щось конструктивне у карному Новака і компанії. Більше того, саме команді Шарана вистачило одного гольового моменту, щоб забити у ворота Рудька. Допоміг стандарт на 30й хвилині: Запорожан майже з центра поля виконав довгий діагональний навіс у карний, там Басов "відчепився" від Гонзалеза і у падінні головою потужно пробив повз Рудька. 

Після голу Олекснадрія заграла ще впевненіше. Так, свій лише другий гострий момент кияни створили тільки через десять хвилин, коли Ярмоленко викотив на вільного Велозу, однак удар португальця Новак парирував на кутовий. За останні 5 хвилин команди так нічого і не створили, відправившись на перерву.

У перерві Ребров випустив замість дебютанта Яремчука Теодорчика. Поляк вступив у гру активно, декілька разів пробивав з різних позицій по воротах суперника, чіплявся за м'яч у карному, однак то влучності бракувало, то захисники на заваді були. Динамо продовжувало насідати на ворота Олександрії, і оборона суперника таки дала тріщину, чим скористався Віда. Хорват перехопив м'яч на половині поля Олександрії, виконав чудову передачу на хід Ярмоленку, який у свою чергу з близької відстані красиво перекинув Новака.

Після голу Ребров кинув у бій Гусєва та Гармаша, але це більше "освіжити" центр поля. Якщо у першому таймі Олександрія бодай намагалася виходити із захисту, то другий тайм команда вирішила "засушити". Втім, після голу номінальні господарі провели одну контратаку, яка була близькою до голу. Кияни обрізалися після кутового, чим скористався Таргамадзе, який на швидкості обійшов Гармаша, викотив на Козака, а той з гострого кута пробив над поперечкою. Це і став останній момент підопічних Шарана у матчі. Як не намагалися кияни забити другий гол та вирвати перемогу, більше забити супернику їм не вдалося, а моменти ще виникали. В результаті нічия 1:1, яка, можливо, залишає певну інтригу на матч-відповідь.

Довідка.

Олександрія 1:1 Динамо

Голи: 1:0 - Басов (30) 1:1 - Ярмоленко (66)

Склади команд

Олександрія: 54. Новак, 6. Леонов (45. Есеола, 73), 9. Пономар, 11. Таргамадзе (13. Чорній, 72), 15. Запорожан, 25. Чеботаєв, 26. Шендрік, 40. Путраш, 44. Банада, 72. Козак (27. Старенький, 80), 87. Басов

Запасні: 24. Леванідов, 7. Куліш, 3. Микицей, 32. Імереков

Головний тренер: Володимир Шаран              

Динамо: 72. Рудько, 5. Антунеш, 6. Драгович, 24. Віда, 34. Хачеріді, 4. Велозу, 8. Петрович, 29. Буяльский (19. Гармаш, 67), 10. Ярмоленко, 25. Гонзалез (20. Гусєв, 66), 41. Яремчук (91. Теодорчик, 46)

Запасні: 1. Шовковський, 27. Макаренко, 18. Корзун, 88. Мякушко

Головний тренер: Сергій Ребров

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ