Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок України з футболу: визначився перший учасник 1/8 фіналу

Дебютант Прем'єр-ліги дніпродзержинська "Сталь" обіграла у п'ятницю на виїзді представника першої ліги "Черкаський Дніпро" - 3:1 і стала першим учасником 1/8 фіналу Кубка України з футболу.

Дніпродзержинці добилися перемоги завдяки голам Олександра Козака, який відзначився на 21-й хвилині, Анатолія Бурліна (54) і Владислава Кулача (69). У господарів на 84-й хвилині забив Олександр Батальський, повідомляє Укрінформ.

22 серпня відбудеться ще 14 поєдинків 1/16 фіналу. Зокрема, київське "Динамо" вирушить у Комсомольськ на матч проти клубу "Гірник-спорт", донецький "Шахтар" у Києві битиметься з "Арсеналом", а "Дніпро" у селищі Зоря зіграє з "Балканами".

В інших суботніх матчах зійдуться: МФК "Миколаїв" - "Металіст" (Харків), "Зірка" (Кіровоград) - "Карпати" (Львів), "Десна" (Чернігів) - "Ворскла" (Полтава), "Світ" (Горностаївка) - "Чорноморець" (Одеса), "Тернопіль" - "Металург" (Запоріжжя), "Суми" - "Оболонь-Бровар" (Київ), "Авангард" (Краматорськ) - "Олександрія", "Гірник" (Кривий Ріг) - "Іллічівець" (Маріуполь), "Геліос" (Харків) - "Говерла" (Ужгород), "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - "Олімпік" (Донецьк) та "Інгулець" (Петрово) - "Волинь" (Луцьк).

Заключна гра цієї стадії розіграшу "Кристал" (Херсон) - "Зоря" (Луганськ) відбудеться у неділю, 23 серпня.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ