Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок України з футзалу: «Енергія» програла битву, але не війну

Львівська «Енергія» поступилася івано-франківському «Урагану» у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. «Ураган» вдома переміг принципового суперника з рахунком 2:1.
НФК Ураган

"Урагану" у кубковому "енергетичному" дербі з львівською "Енергією" допоміг швидкий гол Ігоря Корсуна, який був наслідком того, що підопічні Івана Скіцка спробували одразу диктувати свої умови гри гостям. Звісно, забитий м’яч додав позитивних емоцій "ураганівцям", однак у той же час вони у кількох моментах ледь не пропустили. Але в цих небезпечних епізодах на висоті був Віталій Біров.

Гол Андрія Сімки на 17-ій хвилині, після якого рахунок став 2:0 на користь "Урагану", мав би трохи заспокоїти івано-франківських вболівальників. Але ті, мабуть, хотіли більшого - щоб їхні улюбленці повторили той розгром, який вчинили "дракони" у домашній грі проти "Енергії" у рамках стартового туру чемпіонату. Можливо, якби "Ураган" забив третій м’яч у ворота Андрія Пітулі, то тоді господарі майданчику дійсно заграли би трохи спокійніше. Але замість цього вони не змогли реалізувати два фактичних виходи 2 в 0, і це, певною мірою, надало сил "Енергії".

А на 32-й хвилині Віталій Танський відквитав один м’яч. Це додало інтриги протистоянню, але, назважаючи на зусилля обох команд, рахунок на табло манежу Коледжу фізвиховання так і  залишився незмінним. Тому, хоч "Ураган" і переміг з мінімальним рахунком 2:1, однак стає очевидним, що доля путівки до чвертьфіналу у цій парі вирішиться у повторній грі, яка відбудеться 11 лютого у Львові.

Кубок України. 1/8 фіналу. Перший матч

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Енергія" (Львів) - 2:1 (2:0)
 22 січня. 12:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс Коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Чубінський, Кондратьєв (обидва - Київ). Суддівський спостерігач: Король (Донецьк)

Ураган: Біров - Павленко, Корсун, Пелех, Кефа - Сімка, Шотурма, Горбатий, Цілик - Микитюк.

Енергія: Пітуля - Мик.Грицина, Кордоба, Мих.Грицина, Танський - Струк, Федюк-к, Радевич, Кузь.

Голи: Корсун (2), Сімка (17) - Танський (32).

Попередження: Горбатий (19) - Федюк (16).

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ