Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Квитки на концерт Енріке Іглесіаса можна буде купити вдвічі дешевше

Енріке Іглесіас - син Хуліо Іглесаса, музикант, продюсер, хітмейкер і просто хороша людина. Вперше Енріке виступив в Україні у 2007 році. Очікувати його наступного виступу довелося цілих 11 років.

І ось він повертається - 30 вересня, Київ, НСК "Олімпійський". Іглесас везе шоу, яке за масштабом повинне перевершити концерт американських поп-рокерів Imagine Dragons, а це неабияка, серйозна і амбітна заявка.

За "камбек" варто подякувати найбільшій роздрібній торговій мережі "АТБ", яка водночас збирається подякувати своїм партнерам і клієнтам за те, що вони знаходяться в одному човні вже цілих 25 років.

Найбільший рітейлер, який організовує виступ - це новинка не тільки для українського ринку, але і для світової індустрії. У керівництві кажуть, що одним із головних завдань є популяризація культурних подій в країні. Так, АТБ потрапила в Книгу Рекордів України як видавець найбільшого тиражу книги українською мовою.

Цього разу експеримент ще ризикованіший. Пункт перший - в короткі терміни підписати зірку світового масштабу - зроблено. Пункт другий - зробити квитки доступними для всіх - зроблено.

Офіційний квитковий оператор концерту Concert.ua продає квитки по 1600 гривень. У супермаркетах мережі АТБ будь-який клієнт може придбати квиток у два рази дешевше. Для цього не треба ставити лайк, робити репост і писати в коментарях, з ким ви збираєтеся йти на концерт. Досить до йогурту, бананів і хліба захопити на касі скретч-карту за 800 гривень, яка дає право відвідати концерт.

Таким чином АТБ з легкістю стирає ціну на квитки на концерт Енріке Іглесіаса вдвічі, але ні в якому разі не буде стирати спогадами емоції, які ви отримаєте після шоу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ