Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Kyiv Opera Theatre запрошує на гала-концерт

Kyiv Opera Theatre (вул. Межигірська, 2) представляє: 1 липня о 17:00 гала-концерт з найкращими зразками світових хітів, творами класиків та сучасних авторів.

Якщо ви тільки відкриваєте для себе оперу, то це саме той день, коли ви зможете побачити все найкраще, що згенеровано за 41 театральний сезон. Глядачів чекають яскраві таланти, проникливий спів і приклади високої естетики оперного виконання. Підсумковий концерт – це про тріумф мистецтва, глибокої пісенної культури, музичної розмаїтості. Kyiv Opera Theatre зібрала навколо себе українських артистів, яскравих, самобутніх, чарівних, які у цей складний час додадуть всім нам віри в добре майбутнє, повернуть оптимізм та подарують хвилюючі години насолоди. 

Дует Ромео і Джульєтти нагадає вам про прекрасне вічне кохання, оду самовідданої любові подарує арія з «Мадам Баттерфляй», з Алладіном ви поринете у світ чудес, гімн ОУН-УПА укріпить віру в те, що дух сильніший навіть за зброю. «Саме у цей складний час нам важливо не впадати у відчай, не давати ворогу себе зламати, стати підтримкою один для одного, і саме це найважливіше покликання музики, мистецтва. Театри переживають  нелегкі часи, але ми знаходимо сили, ресурси та можливості для чергової зустрічі з глядачем. Ми маємо допомогти поставити на паузу страх, сум, горе, бо людина не повинна втрачати себе, прагнемо стати культурним та духовним оберегом душ, потужним патріотичним мистецьким арсеналом, музикою віри і добра», – розповів художній керівник Kyiv Opera Theatre Петро Качанов.

Програма гала-концерту стане віддзеркаленням всіх тих складних подій, які переживає країна в щоденному  виборюванні свого права існувати на мапі світу. Артисти Kyiv Opera Theatre розкажуть про те, що запланували на наступний сезон та чим готові здивувати глядачів. Підсумковий гала-концерт – це завжди особливий вечір, де найкращі виконавці, відомі твори, глибокі переживання та хвилююча зустріч з глядачем. 

Диригент–постановник – народний артист України, лауреат Національної премії України імені Т. Шевченка Василь Василенко

Диригенти – народна артистка України Алла Кульбаба, Євген Воронко, Сергій Голубничий, Іван Стецький

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ