Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

​Киян закликають не ходити до лісу

Київська адміністрація нагадує жителям столиці про заборону на відвідування лісів, оскільки там продовжують знаходити залишки боєприпасів.

Про це йдеться на офіційному Telegram-каналі КМДА.

Напередодні піротехніки «Київської служби порятунку» протягом дня обстежили близько 0,5 га території Святошинського лісництва. На території згаданого лісництва працівники виявили залишки від боєприпасів РСЗВ «Град».

"Загалом протягом тижня піротехнічний підрозділ КАРС «Київська служба порятунку» проводив обстеження територій в Оболонському та Святошинському районах Києва, зокрема в Межигірському та Святошинському лісництвах", — кажуть у КМДА.

Піротехніки здійснили чотири виїзди та перевірили близько двох га угідь. На вказаній місцевості було виявлено кілька залишків від використаних реактивних боєприпасів, зокрема небойову частину снаряда «Град».

Нагадаємо, на період воєнного стану у столиці продовжує діяти заборона відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.

"Будь ласка, відмовтеся від походів до лісу та відвідувань зелених зон поза межами житлових масивів. Це все ще небезпечно!" — звертаються в адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ