Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-Спартак - за крок до виходу у півфінал плей-офф

Учора, 6 квітня, львівські баскетболістки провели першу зустріч в рамках чвертьфіналу плей-офф Вищої ліги. Матч, що відбувався у залі ОДЮСШ (вул. Самчука, 8), завершився перемогою господарок з рахунком 83:52.

Незважаючи на невелику кількість відомостей про «Дніпро-СДЮСШОР№5-ДВУФК», підопічні Ірини Клєніної впевнено обіграли суперниць. У кожній з чвертей (28:16, 16:15, 22:14, 17:7) нарощували свою перевагу та довели гру до логічного завершення.

При однаковій кількості кидків ЛДУФК-СКІФ-Спартак продемонстрував кращий відсоток влучань. Також у львів’янок перевага у результативних передачах, блок-шотах та підбираннях на обох щитах. Тріо Анжеліки Зволяк, Катерини Скакаліної та Марії Ковтун набрало 63 бали, остання, окрім того, ще й здійснила 13 підбирань.

Тепер для виходу у півфінал плей-офф львів’янкам залишається перемогти ще одного разу. Можливо, вже у вівторок, 10 квітня, львів’янки оформлять путівку в ½ фіналу. Якщо ж на виїзді перемогти не вдасться, то все вирішиться на домашньому паркеті в п’ятницю, 13 квітня.

На переможця цієї пари чекатиме зустріч з кращим у парі «Козачка-КПУ» Запоріжжя –«Тернопіль-ТНЕУ» Тернопіль. Перший матч у Тернополі завершився переконливою перемогою запоріжанок 81:38.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ