Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-Спартак: повернення на друге місце

Обігравши двічі команду з Житомира, баскетболістки ЛДУФК-СКІФ-«Спартак повернулися на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату вищої ліги.

У команди з Житомира фактично не було шансів у кожному з матчів. Спочатку в суботньому матчі було зафіксовано 75:42 на користь ЛДУФК-СКІФ-Спартак. Цікаві факти: лава запасних львів’янок закинула лиш на 12 менше, ніж уся БК «Каліпсо». В активі львівських баскетболісток лише один вдалий триочковий та 5% їх реалізації. У складі ЛДУФК-СКІФ-Спартак дабл-дабл оформила Анастасія Ковтун (27 очок + 11 підбирань), яка, попри юний вік, у кожному матчі має хороші статистичні показники. Більше 10 очок у складі львівської команди також здобули Марія Ковтун, Вікторія Бабич та Анжеліка Зволяк.

Наступний матч ще раз підтвердив високий рівень команди під орудою Ірини Клєніної. Їм вдалося просто-таки декласувати суперника: перемога 93:27. Зрозуміло, що такий рахунок передбачає домінування у всіх показниках. Львів’янки розірвали оборонні порядки гостей, здійснивши 33 вдалих двоочкових кидки. Найрезультативніший гравець БК «Каліпсо» в цьому матчі набрав лише 8 очок. У львів’янок одразу четверо перетнули десятиочкову межу. Що цікаво: ігровий час основних гравців та запасу тренер Ірина Клєніна розділила у цьому матчі майже порівно.

Так без надзусиль БК ЛДУФК-СКІФ-Спартак здобула дві перемоги і нарешті повернулась на 2 місце в турнірній таблиці. Уже 25 та 26 березня «скіфки» зможуть ще краще закріпитися на другій сходинці: в гостях їм доведеться протистояти прямим конкуренткам з БК «КСЛІ-Київ-Баскет».

17 березня.  «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів) - «Каліпсо» (Житомир) - 75:42

18 березня.  «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів) - «Каліпсо» (Житомир) - 93:27

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ