Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК повів у бронзовій серії проти КСЛІ-КИЇВ-БАСКЕТ

У суботу, 28 квітня, відбулася вже п’ята зустріч цих команд у поточному сезоні. На цей раз сильнішими виявилися львівські баскетболістки. Фінальний рахунок – 76:60. Тепер для здобуття бронзових медалей підопічним Ірини Клєніної залишилося здобути одну перемогу. Зробити це вони зможуть вже 30 квітня у виїзній зустрічі.

Суботній домашній матч для львів’янок розпочався доволі непогано: на перерву після першої чверті вони пішли за переваги у 5 очок. Та київські баскетболістки змогли зібратися, і за наступні дві десятихвилинки схилили шальки терезів на свою користь. Перед останньою чвертю на табло висвічувалося 47:51. І тут на передній план вийшло питання фізичної підготовки: КСЛІ-КИЇВ-БАСКЕТ, котрий проводив цей матч без замін, «поплив», проваливши чверть (29:9) та матч загалом.

Львівська лава запасних нехай і не внесла вагомий очковий вклад у перемогу, проте дали можливість перебувати у тонусі своїм ключовим виконавцям. Зокрема Катерині Скакаліній та Марії Ковтун, котрі на двох заробили 41 бал (23 та 18 відповідно). Також Марії, як і Вікторії Бабич, підкорився дабл-дабл.

Вища ліга (жінки). Плей-оф за 3-тє місце. 28 квітня, ОДЮСШ (м.Львів)

ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК 76:60 КСЛІ-КИЇВ-БАСКЕТ (18:13 13:17 16:21 29:9)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ