Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-Спартак програв у вирішальному матчі за бронзу

Учора, 3 травня, відбувся завершальний матч плей-оф за бронзові медалі у жіночій Вищій лізі. ЛДУФК-СКІФ-Спартак на власному паркеті поступився команді КСЛІ-Київ-Баскет з рахунком 45:57 та зайняв підсумкове четверте місце.

Вже сьома у цьому чемпіонаті зустріч між суперниками розпочалась для львів’янок дуже невдало: першу чверть вони програли з рахунком 8:27, чим суттєво ускладнили собі життя у матчі. У  другій десятихвилинці підопічні Ірини Клєніної програли з мінімальним розривом 10:11, однак не продемонстрували нічого, що б могло змінити ситуацію на табло на їхню користь.

Велика перерва між другою і третьою чвертю була дуже доречною: перші декілька хвилин після неї львів’янки віддали суперницям, та другу частину провели дуже добре, перемігши 17:11 загалом. Перший відрізок останньої десятихвилинки дав надію на позитив, адже відрив скоротився до восьми очок, та й тренер суперниць почав нервувати. Незважаючи на провал, київські баскетболістки зібралися та не дали господаркам підібратися ближче.

Чемпіоном жіночої Вищої ліги стала запорізька «Козачка»-КПУ, друге місце вибороли баскетболістки з Івано-Франківського ПНУ, третє - КСЛІ Київ-Баскет, а четверте - ЛДУФК-СКІФ-Спартак.

Вища ліга (жінки). Плей-оф (до двох перемог). Бронзова серія. Третій матч

ЛДУФК-СКІФ-Спартак 45:57 КСЛІ-Київ-Баскет (8:27 10:11 17:11 10:8)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ