Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛДУФК-СКІФ-Спартак приймає БК «Вінницькі блискавки-2»

Регулярний чемпіонат наближається до свого завершення. Сьогодні, 29 березня, та завтра, 30 березня, «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» грає перенесені матчі з «Вінницькими блискавками-2».

Матчі одного з лідерів групи та відвертого аутсайдера майже завжди завершуються логічною, а подекуди ще й розгромною  перемогою фаворита. Саме до таких належить і сьогоднішній матч, який відбувся у приміщенні ОДЮСШ (вул. Самчука, 8), що в Стрийському парку.. Підсумкові 122:34 на табло свідчать про те, що господарки без жодної розслабленості пройшлись катком по супернику, в активі якого лише 1 перемога та аж 20 поразок.

Перед останнім матчем регулярного чемпіонату львів’янки мають у графі «очки» показник 41 та у випадку перемоги стають недосяжними для команди «КСЛІ-Київ-Баскет», яка йде на 3 місці. Матч з вінничанками розпочнеться о 9:30 у приміщенні ОДЮСШ.

У випадку перемоги на дівчат зі Львова чекає зустріч у плей-оф з 3 місцем Групи 2 Вищої ліги. Хто ж це буде вирішать очні протистояння «Миколаїв-СДЮСШОР №4» та «Дніпро-СДЮСШОР№5-ДВУФК», які випали на заключні ігри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ