Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Легенди українського футболу – в Підмонастирі та Рудках

У суботу, 8-го червня, на стадіоні в Підмонастирі Перемишлянського району ветерани місцевого «Фенікса-Стефано», який виступає в Прем'єр-лізі Львівської області, поміряються силами з національною збірною України серед ветеранів на чолі з наставником Анатолієм Дем'яненком.

Проти підмонастирців зіграють, зокрема, досвідчені Віталій Рева, Мирон Маркевич, Сергій Нагорняк, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Євген Левченко, Богдан Шершун, Олексій Бєлік, В'ячеслав Шевчук. Звітний поєдинок розпочнеться о 14:00.

У рамках футбольного свята, яке стартує о 13:30, заплановано виступи Міні-Міс Львів-2018 Оксани Пилип та Студії сучасного танцю «Terra Viva» (тренер та художній керівник Лілія Саляк), а також чимало різноманітних конкурсів та розіграшів цікавих призів.

«Цієї гри ми чекаємо вже півроку, відколи в розмові з Мироном Маркевичем народилася ідея організувати матч. Цей рік непересічний для футболу Львівщини. Ми

широко відзначаємо 125-ту річницю народження українського футболу, на «Арені-Львів» відбудуться вкрай важливі матчі національної збірної України зі Сербією і Люксембургом у рамках відбору Євро-2020.

Добре, що на цьому святі знайшлося місце нашій грі з футбольними легендами, за що я кожному з них щиро дякую. Все організуємо на найвищому рівні, немає сумнівів, задоволення отримають як учасники, так і численні глядачі», – зазначив президент «Фенікса-Стефано» і капітан команди ветеранів футболу з Підмонастиря Степан Пилип.

До слова, національна збірна України серед ветеранів 9-го червня зіграє в Рудках Самбірського району з ветеранами ФК «Ураган» (Підгайчики). Цей матч розпочнеться о 15:00.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ