Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Leopolis Jazz Fest оголосив ще одну виконавицю

27 червня на Leopolis Jazz Fest виступить американська джазова співачка і композиторка Мелоді Гардо (Melody Gardot).
Melody Gardot

Про це інформує пресслужба фестивалю.

Гардо почала займатися музикою з дев'яти років: фортепіано і гітара. В 16 почала виступати в нічному клубі - щоп'ятниці та щосуботи по чотири години. Коли Мелоді було 19 років, вона під час їзди на велосипеді потрапила під колеса автомобіля і отримала черепно-мозкову травму та безліч переломів. Під час перебування у лікарні Мелоді за порадою лікарів стала займатися музичною терапією. Ця терапія стала не тільки першим кроком до одужання, але й до успішної кар'єри як співачки та композиторки: ще не маючи можливості самостійно пересуватися у лікарняній палаті, вона записала альбом "Some Lessons - The Bedroom Sessions" (2005).

Наступні альбоми Мелоді Гардо посіли високі місця у чартах. Альбом My One and Only Thrill досяг другого рядка в джазовому чарті Billboard. Альбом The Absence потрапив у топ-30 Billboard 200 і досяг вершини чарту серед джазових альбомів США.

У 2020 році Мелоді Гардо з Ларрі Кляйном створила альбом Sunset in the Blue, в якому взяли участь такі зірки, як Тіль Бреннер, Антоніо Замбуджо, Ібрагім Маалуф, а також гостем став Стінг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ