Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга чемпіонів: «Атлетіко» програє, але виходить у фінал

Учора, 3 травня, визначився перший фіналіст Ліги чемпіонів сезону 2015/16. Ним став мадридський «Атлетіко», який у матчі-відповіді поступився мюнхенській «Баварії», але дійшов до вирішального матчу завдяки домашній перемозі і голу на виїзді.

Перший м’яч у зустрічі забили мюнхенці – на 31 хвилині Хабі Алонсо майстерно і не без рикошету від гравця «матрацників» виконав штрафний. Згодом баварці отримали шанс подвоїти перевагу через пенальті, але Томас Мюллер не зумів обіграти воротаря мадридців Яна Облака.

«Атлетіко» відповіло у другому таймі – Антуан Грізман поцілив у ворота Ноєра після філігранного пасу від Фернандо Торреса. Сам Торрес також мав можливість відзначитися, але голкіпер баварців повторив подвиг свого мадридського колеги і впорався з 11-метровим ударом Ель Ніньйо.

Повернув баварців у гру Роберт Лєвандовскі, якому вдалося обіграти захисників і воротаря суперника після скидки головою від Артуро Відаля. Проте, як не тиснула німецька машина на ворота матрацників у останні 20 хвилин гри, ті встояли і завдяки домашній перемозі 1:0 і голу на виїзді зуміли пробитися до фіналу найпрестижнішого євротурніру.

Сьогодні, 4 травня, визначиться і другий фіналіст Ліги чемпіонів, - «Реал Мадрид» прийматиме вдома «Манчестер Сіті». Перша зустріч між командами, нагадаємо, завершилась нульовою нічиєю.

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу. Матч-відповідь.

«Баварія» - «Атлетіко» - 2:1 (0:1)

Голи: Алонсо, 31, Лєвандовскі, 74 - Грізманн, 54

Нереалізований пенальті: Мюллер, 34 («Баварія») - Торрес, 83 («Атлетіко»)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ