Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Чемпіонів: червона для Роналду, сюрприз для "Шахтаря"

У стартовому матчі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" у Харкові з рахунком 2:2 зіграв унічию з німецьким "Гоффенхаймом".

Вже на шостій хвилині поєдинку після обрізки Тайсон Флоріан Грілліч пробив повз Андрія П'ятова - 0:1. Наступний момент знову був за німецькою командою. Після удару Адама Салаї з метрів 16-ти вдало зіграв П'ятов.

Відповідь "Шахтаря" була лише на 26-й хвилині, але удар Тараса Степаненка прийшовся вище воріт. А за хвилину гірники зрівнюють рахунок. Ісмаїлі пройшов лівим флангом, увійшов в штрафний майданчик і ударом повз воротаря зрівнює рахунок в цій зустрічі - 1:1. За хвилину гості мали прекрасний момент, щоб вийти вперед, але з кількох метрів Жоелінтон не зумів влучити у порожній кут воріт.

На 39-й хвилині ще один момент у німців і удар Леонардо Бітенкура парирує П'ятов. Через пару хвилин "Гоффенхайм" забиває свій гол. Після подачі кутового влучно пробив головою Ховард Нордвейт - 1:2.

Другий тайм був ще більш багатий на гольові моменти. На старті другого тайму двічі рятував ворота "Шахтаря" Андрій П'ятов після ударів Андрєя Крамаріча та Жоелінгтона.

На 81-й хвилині "Шахтар" зрівнює рахунок. Майкон класним ударом з метрів 25 пробив воротаря "Гоффенхайма". В останні десять хвилин "Шахтар" пішов в атаку і мав кілька моментів, щоб збільшити рахунок, але захист німецької команди вистояв.

В іншому матчі групи "Ліон" сенсаційно на виїзді з рахунком 2:1 переміг "Манчестер Сті".

У групі Е "Аякс" без проблем переміг грецький АЕК з рахунком 3:0. Захисник грецького клубу, українець Дмитро Чигринський провів увесь матч на лаві запасних. "Баварія" не мала проблем у матчі з "Бенфікою", вигравши 2:0.

У матчі групи G три голи: Діаза, Іско та Гарета Бейла, принесли перемогу "Реалу" над італійською "Ромою". В іншій зустрічі чеська "Вікторія" зіграла внічию з московським ЦСКА - 2:2.

Італійський "Ювентус" зумів з рахунком 2:0 перемогти іспанську "Валенсію". Причому туринці з 29-ї хвилини грали у меншості після відмашки свого зіркового форварда Кріштіану Роналду, який отримав пряму червону картку. В іншому поєдинку групи "Манчестер Юнайтед" з рахунком 3:0 розгромив швейцарський "Янг Бойз".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ