Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга чемпіонів: стали відомі перші чвертьфіналісти

Сьогодні, 8 березня, відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, які визначили перших двох чвертьфіналістів.

В Мадриді італійська «Рома» намагалася відіграти різницю у два м’ячі, які отримала у свої ворота в домашньому матчі проти «Реал Мадрид». Кілька реактивних контратак римським «вовкам» вдалися, але Джеко і Салах свої нагоди фатально змарнували. Та й Кейлор Навас вкотре довів, що займає «пост номер один» в королівському клубі заслужено.

Господарі поля, своєю чергою, теж зробили все можливе, щоб у воротах навпроти не нудьгував Войцех Щенсни, проте, перший тайм завершився нулями на табло. А у другому мадридці переграли своїх суперників, як кажуть коментатори, на класі: голи Кріштіану Роналду та Хамеса Родрігеса звели шанси гостей нанівець.

"Реал Мадрид" - "Рома" - 2:0 (перший матч 2:0)

Голи: Роналду, 64, Хамес, 68

В паралельному матчі «Вольфсбург» мінімально обіграв бельгійський «Гент», - на 74 хвилині крапку в протистоянні поставив Андре Шюррле. В першому матчі однієї восьмої, нагадаємо, бельгійці ледь не спромоглися на маленьке футбольне диво, відігравши два м’ячі, коли німецькі «вовки» перемагали 0:3. Однак, в домашній грі німці таки виявилися сильнішими і здобули путівку до чвертьфіналу, першого в історії клубу. 

"Вольфсбург" - "Гент" - 1:0 (перший матч 3:2)

Гол: Шюррле, 74

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ