Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Європи: Зоря у Львові поступилась Естерсунду

Зоря програла Естерсунду з рахунком 0:2 у 1 турі групового етапу Ліги Європи 2017/18. Перемогу Естерсунду принесли голи Семана Годоса та Альхайї Геро у другому таймі.

Огляд матчу подає сайт Футбол 24.

Активніше матч розпочали господарі поля, які кілька разів організовували атаки через фланги. Шведи відповідали контраатаками, які, як правило, закінчувались точними ударами по воротах. На щастя для підопічних Юрія Вернидуба, Андрій Лунін відбивав кожний постріл суперників.

У середині тайму гравці Естерсунда оригінально розіграли штрафний, і лише плече Сватка врятувало Зорю від гола. пізніше луганчани організували непогану атаку, коли Олександр Караваєв прострілив, а Артем Громов пробив у ствір чужих воріт. Захисники заблокували удар українця.

На початку другого тайму Караваєв та Громов знову були у центрі уваги. Перший класно віддав, а другий – пробив біля дальної дев'ятки. Зоря одразу отримала атаку у відповідь та пропустила. Кен Сема перехопив м'яч у центрі поля та віддав вдалий пас на Годоса. Семан легко переграв Луніна.

Після пропущеного гола Максим Луньов створив найкращий момент української команди у зустрічі. Півзахисник скористався помилкою голкіпера та обвідним ударом поцілив у поперечку.

Наприкінці матчу гравці Зорі пережили дежавю. Караваєв подав у штрафний майданчик, де удар головою В'ячеслава Чечера по порожнім воротам заблокував захисник. Після цього Естерсунд провів контрактаку. Геро увірвався у штрафний майданчик та потужним ударом влучив у дев'ятку воріт Луніна.

Таким чином, Зоря стартує з поразки у Лізі Європи.

Ліга Європи. Група В, 1 тур

Зоря – Естерсунд – 0:2

Голи: Годос, 50, Геро, 90+4

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ