Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Лікарські товариства збиратимуть кошти на медзабезпечення для військових

Українське Лікарське Товариство у Львові та Світова Федерація Українських Лікарських Товариств запрошують на благодійну подію «День Здоров'я для Перемоги».
Фото - ГУР

Захід відбудеться в суботу, 30 вересня, з 10:00 до 15:00 год у Замарстинівському парку (вул. Івана Мазепи, 1а).

Подія присвячена Міжнародному дню лікаря (перший понеділок жовтня) та Дню захисника України, повідомляють в ЛОР. 

Мешканці та гості міста матимуть можливість визначити власний серцево-судинний ризик, провести флюорографію, отримати знання зі здорового харчування та ментального здоров'я, освоїти основи долікарської допомоги, зупинки кровотеч, безпеки бійця.

В програму включені оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру.

Діти зможуть позмагатися в бігу. Протягом усього часу буде працювати благодійний ярмарок та майстер-класи. Зібрані кошти будуть спрямовані на наплічники для військових медиків.

"Лікарі запрошують громаду Львова, тимчасово переселених осіб разом з дітьми. А також всіх, хто ведуть або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя і не хочуть хворіти. Своїм прикладом лікарі різних спеціальностей покажуть, що бути здоровим потрібно кожному у нашій країні.

Особливими учасниками будуть воїни, які перебувають на лікуванні в Національному реабілітаційному центрі "НЕЗЛАМНІ". Разом із пораненими військовими учасники пройдуть перший маршрут теренкуром", - розповідає Андрій Базилевич, президент Світової Федерації Українських Лікарських Товариств.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ