Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ліквідацію Львівської ОДА перенесли на 17 грудня

Сесія Львівської облради відбудеться у вівторок, 17 грудня о 10.00. Таке рішення сьогодні, 9 грудня, було прийнято президією Львівської облради, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Сесія повинна була відбутися сьогодні, однак, як зазначив голова облради Петро Колодій, багато депутатів нирні перебувають у Києві.

«Частина депутатів, почувши про активізацію силовиків, на півдорозі повернулися до Києва», - сказав Колодій.

За його словами, сьогодні до Києва повинні виїхати всі депутати Львівської облради.

Депутат обласної ради від НРУ Олександр Ганущин заявив, що скликати сесію саме сьогодні – це одноособове рішення голови, яке було не правильним, адже депутати у Києві мають свої обов’язки і через таке скликання мусять усе кидати і повертатися до Львова.

«Скликати сесію на сьогодні, я вважаю, що це було звичайне політичне шкідництво», - зазначив він.

Петро Колодій заявив, що він проводив консультації з головами фракцій, а тому рішення приймав не одноособово.

На сесії 17 грудня планують розглянути питання про позбавлення Львівської ОДА делегованих їй у 1998 році повноважень від Львівської облради. Окрім того, на сесії розглядатимуть ще й звіт голови Львівської ОДА Олега Сала, який передбачає висловлення йому оцінки за роботу.

Голова фракції УДАР Оксана Юринець внесла на розгляд питання про припинення дії договору оренди Львівської ОДА приміщень на вул. Винниченка.

Також на сесії можуть розглянути питання звернення до Генерального прокурора щодо притягнення прем’єр-міністра Азарова до відповідальності за перевищення повноважень та фальшування рішення Кабміну про призупинення євроінтеграційного курсу України.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ