Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Лізли драбиною у вікно: у Новому роздолі рятувальники допомогли літнім жінкам

Як повідомляють у ДСНС Львівської області, у Новому Роздолі рятувальники, правоохоронці та медики двічі допомагали літнім жінкам
Фото: ДСНС Львівщини

Вчора, 11 серпня о 11:08 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Новий Розділ на бульвар Довженка, 8 Стрийського району на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку впала та не може самостійно відчинити двері квартири власниця, 1950 року народження. Пожежно-рятувальним відділенням 11 державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції та швидкої для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця, яка потребувала медичної допомоги.

Цього ж дня о 17:30 надійшло повідомлення, що в м. Новий Розділ на бульвар Довженка, 12 Стрийського району на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку тривалий час не виходить на зв'язок та не відчиняє двері квартири власниця, 1952 року народження. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції та швидкої для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця та потребувала медичної допомоги. Після огляду медиків потерпілу госпіталізовано в Новороздільську міську лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ